Den perfekte sommerferie

Kom på den perfekte sommerferie med et quicklån

Om et par uger starter højsæsonen for bookning af sommerferie. Godt nok er der stadig næsten et halvt år til, at sommerferien starter. Men allerede i januar falder mange af bestillingerne på turen sydpå til sommer.

Derfor er det også en rigtig god idé at få bestilt sommerferien allerede nu, hvis du gerne vil have så stort udvalg af rejsedestinationer og hoteller at vælge imellem.

Problemet for mange er bare, at december har været en ekstra dyr måned. Og derfor er der ofte ikke så mange penge at gøre godt med på kontoen.

Har du også den udfordring, kan du gøre to ting.

Enten kan du vente til der er penge igen. Problemet er så bare, at der er stor risiko for, at de bedste charterrejser allerede er taget.

Den anden mulighed er at tage et quicklån, så du kan betale for rejsen her og nu. Det kommer naturligvis til at koste dig noget ekstra i form af renter. Men hvis du sørger for at få betalt tilbage lidt hurtigt, behøver det ikke være et stort problem.

Alternativt kan du også vælge at få et banklån – i form af f.eks. en kassekredit. Det tager dog noget ekstra tid. Og du skal ofte også stille med både sikkerhed, tegne en livsforsikring og underskrive en masse papirer.

Så er det altså nemmere med et quicklån, som du enten kan få online på nettet eller via din mobiltelefon.

Bare husk at det er en hurtig genvej til nogle penge, indtil du igen har penge på kontoen. Det er ikke en måde at få en ferie på, så du overhoved ikke har råd til.

Og så kan du jo overveje at spare op til næste års ferie allerede når den i år er booket. For det er trods alt billigere, hvis du allerede har pengene – i stedet for at skulle ud og låne dem.